Kunstnerisk program

AAG2019 i Kristiansand er delt inn i to hovedarenaer; det offisielle programmet på Kilden (Main Venue), og et nordisk-baltisk sideprogram på Teateret (Nordic Venue).

Klikk her for å se dagsprogrammet for begge arenaene.

Main Venue
Her finner du en kort presentasjon av alle forestillingene på Main Venue.

Utfyllende presentasjoner av forestillingene finner du på kilden.com/program. Velg kalendervisning og marker 2. - 7. september.

Alle forestillingene har sitt eget facebookarrangement. Du finner dem her.

Vi gjennomførte en utlysning etter produksjoner, og mottok 523 forslag. Det offisielle programmet er kuratert av et kunstnerisk råd ledet av Cecilie Lundsholt. De øvrige medlemmene er Endre Sannes Hadland, Bebe de Soares, Tony Reekie og Kenjiro Otani.

Nordic Venue
The Nordic Venue vil bli kuratert av det nordisk-baltiske Assitej-nettverket i felleskap. Klikk her for å se programmet for Nordic Venue.

Fagprogram

Her finner du oversikt over foreløpig fagprogram for AAG2019.

Programpostene er hentet fra en open call hvor vi mottok 75 forslag på workshops, seminarer og foredrag.

Vi oppfordrer alle tilreisende kunstnere om å delta på Artistic Encounters som finner sted hver morgen under festivalen. Møt kolleger fra hvert et verdenshjørne, og diskuter og del tanker og ideer rundt det overordnede temaet og hvordan det forholder seg til forestillingene på programmet.

ITYARN nettverket inviterer til deres forskerkonferanse i samarbeid med Universitetet i Agder 2.-5. sept.

Sosialt program

Vi kan love en uke full av muligheter til å bli kjent med spennende mennesker fra hele verden. Hver kveld inviterer vi til festivalbar på Teateret. Du vil også oppdage flere turer og arrangementer av mer sosial karakter i programmet, og hvorfor ikke utforske byen og dens omgivelser til fots eller i båt? Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en fantastisk uke i Kristiansand!