Utforsk

Norge har mye å by på - i tillegg til gode scenekunstopplevelser for barn og unge. 

Fra kosmopolitiske Oslo til noe av den villeste naturen i Europa - det er et utall muligheter for den som måtte komme til midnattsolens og nordlysets land! Norge tilbyr spektakulær natur, med fantastiske fjorder, høye fjell og blå isbreer. Selv om landet er langt og tynt befolket, er det lett å komme seg rundt. Noen av de aller beste måtene å utforske landet på er med tog og båt.

Norge har en rik kultur og historie. Nordmenn er nok best kjent som etterkommere fra vikingene, men landet har også fostret kjente kunstnere som f.eks. Torbjørn Egner ("Folk og røvere i Kardemommeby", "Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen"), animatør Ivo Caprino ("Flåklypa Grand Prix") og Oscarvinnende animatør og forfatter Torill Kove ("Den danske poeten").

Widerøe tar barnekultur under sine vinger

Markedssjef i Widerøe, Cecilie Figenschou, sier at ASSITEJ Norge står for verdier som Widerøe deler.
- Vi er stolte over å få anledning til å profilere oss gjennom dette store internasjonale arrangementet som finner sted i Kristiansand, en av våre viktigste strategiske satsingsområder. Vi deler verdiene som ASSITEJ står for, nemlig å bringe mennesker og kultur sammen og det å gi muligheter for barn og unge til å utvikle seg.

Utforsk Norge med Norge Rundt-billetten: Fly ubegrenset i Norge i opptil 2 uker for kun kr 3460-4680.


Nyttig lenke:

Visit Norway - Official travel guide to Norway

Preikestolen - 604 meters over Lysefjorden.
Kristiansand - barnas valg!
Nordlyset, også kjent som Aurora Borealis.